Ρόμα: Αφίσες στο προπονητικό κέντρο εναντίον του Σόλσκιερ

Οπαδοί της Ρόμα γέμισαν με αφίσες το προπονητικό κέντρο της ομάδας τους εναντίον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κι έστειλαν μήνυμα στους παίκτες τους ενόψει του ημιτελικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.

Ρόμα: Αφίσες στο προπονητικό κέντρο εναντίον του Σόλσκιερ

Πυρ και μανία έγιναν οι οπαδοί της Ρόμα με τις δηλώσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενόψει του ημιτελικού των «κόκκινων διαβόλων» με τους «τζιαλορόσι» στο Europa League.

«Δεν ξέρω καλά την Ρόμα και δεν την έχω δει να αγωνίζεται, ξέρω πως έκαναν δύο καλά παιχνίδια με τον Άγιαξ», είχε πει ο Νορβηγός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και τα λεγόμενά του θεωρήθηκαν υποτιμητικά στους οπαδούς των Ρωμαίων για την ομάδα τους με αποτέλεσμα να περάσουν… στην αντεπίθεση.

Το προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας γέμισε με αφίσες κατά του Σόλσκιερ από τους οργανωμένους οπαδούς της Ρόμα, οι οποίοι ζητούν τόσο από τους ποδοσφαιριστές τους όσο και από τον προπονητή Πάουλο Φονσέκα τη νίκη για να πάρουν την εκδίκησή τους.

«Βεβαιωθείτε ότι θα μας θυμάται» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα στις αφίσες με το πρόσωπο του Σόλσκιερ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν στο «Ολντ Τράφορντ» την Μεγάλη Πέμπτη (29/4) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η ρεβάνς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Άρσεναλ – Βιγιαρεάλ και ο τελικός θα γίνει στις 26 Μαΐου στο Γκντανσκ της Πολωνίας.