Ολυμπιακός: Έτσι το… γύρισε ο Σα

Ο Ζοσέ Σα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ στο Emirates, δείχνοντας ότι αφήνει πίσω του το προηγούμενο κακό διάστημα με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έτσι το… γύρισε ο Σα

Έχει ευθύνη ο Ζοσέ Σα για ό,τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος πορτιέρε πέρασε ένα… φεγγάρι που δεν ήταν καθόλου καλά και αυτό φαινόταν στο γήπεδο. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έφτασε στα όριά του μετά την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τους «κανονιέρηδες».

Τα… άκουσε πολύ από τον κόσμο, αλλά εκεί στάθηκε όρθιος. Στη ρεβάνς του «Έμιρεϊτς» έδειξε να αφήνει πίσω του αυτές τις κακές στιγμές. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, με καλές αποκρούσεις και σωστές αντιδράσεις. Έβγαζε ηρεμία στην ομάδα και φαινόταν ότι είχε καθαρό μυαλό.

Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η φάση του 20’, που ενώ δέχεται πίεση από τους αντιπάλους του καταφέρνει να κάνει ένα βολέ και να βγάλει τον Ελ Αραμπί τετ α τετ με τον Λένο. Γενικά είχε καλή παρουσία και φάνηκε να το… γυρίζει. Σε αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η στήριξη που του παρείχε αυτές τις δύσκολες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μίλησε πολύ μαζί του, βρέθηκε στο πλευρό του και κόντρα σε όλα τον έβαλε να παίξει και στη Λάρισα, κάτι που του ζήτησε ο ίδιος.

Σημαντικός παράγοντας ακόμη και η στήριξη που του παρείχε η οικογένειά του και η σύζυγός του Ρακέλ Γιάκομπ. Τον βοήθησε πολύ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες (19/3) το μοντέλο από την Πορτογαλία έκανε νέο ποστάρισμα στα σόσιαλ μίντια. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε με καλά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού έπειτα από την κριτική που είχε ασκήσει μετά το πρώτο ματς με την Άρσεναλ.

«Η θετική ενέργεια έχει αποτελέσματα. Είδατε ότι ήμασταν μόνο εμείς στο Europa League. Θυμηθείτε ότι η αισιοδοξία σας και η εμπιστοσύνη στην ομάδα είναι πολύ σημαντικές για τους ποδοσφαιριστές. Συνεχίστε να τους στηρίζετε υπέροχα, όπως κάνει η πλειοψηφία. Ευχαριστώ ταπεινά όλους τους φίλους του Ολυμπιακού», ανέφερε η σύζυγος του Σα.