Το παραδέχονται οι Άγγλοι: Έλειψε πολύ ο Χασάν από τη «μάχη» του Ολυμπιακού στο «Emirates»

Το παραδέχονταν και τα αγγλικά ΜΜΕ ότι η Άρσεναλ θα είχε μεγαλύτερα προβλήματα στο «Emirates», επειδή ο Ολυμπιακός δεν είχε στη  διάθεσή του τον Αχμέντ Χασάν!

Το παραδέχονται οι Άγγλοι: Έλειψε πολύ ο Χασάν από τη «μάχη» του Ολυμπιακού στο «Emirates»

Ένα από τα μεγάλα κέρδη του Ολυμπιακού στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό του, είναι ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Ειδικά στην Αγγλία το αντιλαμβάνεται πλέον ο οποιοσδήποτε σε κάθε του επίσκεψη στο Νησί.

Πέρσι ήταν ο Μουρίνιο και ο Αρτέτα, φέτος ήταν ξανά ο Αρτέτα και ο Γκουαρντιόλα. Όλοι τους είχαν να λένε για το πείσμα, τη μαχητικότητα και το πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός που μπορεί να κάνει τη ζημιά από το πουθενά.

Στη «μάχη» που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (18/3) στο «Emirates», ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στη διάθεσή του τρία βασικά όπλα: Τους Σεμέδο, Βαλμπουενά και Χασάν.

Οι Άγγλοι στάθηκαν πολύ στην απουσία του Χασάν. Το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν είχε μία έξτρα λύση στον πάγκο για την κορυφή της επίθεσης και ειδικά το διάστημα που πίεζε και είχε κλείσει στο μισό γήπεδο την Άρσεναλ, ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα κι ενώ η Άρσεναλ είχε οπισθοχωρήσει, να πάει πολύ με σέντρες, να φορτώσει την αντίπαλη περιοχή με τον Μπρούμα ή τον Μπουχαλάκη, που δεν είναι φορ και να αναλωθεί ωστόσο σε προσπάθειες στον αέρα που τις περισσότερες τις καθάριζαν οι Γκάμπριελ και Νταβίντ Λουίς.

Στην Αγγλία λοιπόν το παραδέχονται ότι αν ήταν ο Χασάν, ο οποίος ήταν στο πλάνο να έμπαινε γύρω στο 65’ με 70’, τότε οι Λονδρέζοι θα είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που συνάντησαν από τον «πληγωμένο» από τραυματισμούς Ολυμπιακό.

Ναι μεν ήταν μεγάλες οι απώλειες των Σεμέδο και Βαλμπουενά, αλλά επειδή ο Μαρτίνς θα ήθελε να βάλει περισσότερο «ύψος» στην περιοχή του Λένο, θεωρούν ότι ο Χασάν θα ταίριαζε «γάντι» στην προσπάθεια που θα έκανε ο Ολυμπιακός για την ολική ανατροπή.