Λένο: «Καμπανάκι» η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό ...

Ο, γκολκίπερ της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο, χαρακτήρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό ως «προειδοποίηση» ότι αν δεν βελτιωθεί η ομάδα του δεν θα πετύχει κάτι αξιόλογο στο φινάλε της σεζόν...

Λένο: «Καμπανάκι» η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό ...

Μετά τα όσα είπε στο φινάλε της ήττας (0-1) από τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο ο Μπερντ Λένο επανήλθε την επομένη στο θέμα θεωρώντας ότι το αποτέλεσμα κι η εμφάνιση της Άρσεναλ κόντρα στους Πειραιώτες ήταν κάτι σαν ...καμπανάκι!

Μάλιστα επεσήμανε πως αν οι «κανονιέρηδες» δεν ανεβάσουν την απόδοσή τους θα ολοκληρώσουν τη σεζόν χωρίς να έχουν πετύχει κάποιο στόχο τους.

«Θα πρέπει να είμαστε 100% σε κάθε παιχνίδι. Εάν παίζουμε όπως στο ματς της Πέμπτης, τότε δε θα φτάσουμε στην επίτευξη κάποιου στόχου μας αυτή τη σεζόν.

Στα προημιτελικά του Europa League υπάρχουν μόνο πολύ καλές ομάδες (σ.σ, λίγη ώρα μετά τα λόγια του, η κλήρωση έφερε την ισπανική Γρανάδα απέναντι στην Άρσεναλ) και θα χρειαστούμε δύο τέλεια παιχνίδια για να πάμε στα ημιτελικά και έπειτα δύο ακόμα ματς για να πάμε στον τελικό.

Το Europa League είναι πολύ σημαντικό για μας και είναι πιθανότατα ο πιο κοντινός δρόμος για να βρεθούμε στο Champions League αλλά και να κατακτήσουμε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τρόπαιο που χρειαζόμαστε τόσο για να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός.

Θα πρέπει να έχουμε το κίνητρο για να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς, να κόψουμε τα εύκολα λάθη ώστε να βρεθούμε στο τέλος της σεζόν σε έναν μεγάλο τελικό», τόνισε ο Γερμανός κίπερ, που χαρακτήρισε «προειδοποίηση» την εμφάνιση της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Βόρειο Λονδίνο.

«Υποφέραμε»

«Θεωρώ ότι υποφέραμε και αυτό δεν χρειαζόταν. Ελέγξαμε το ματς στα πρώτα 15,20 λεπτά αλλά μετά κάναμε πάρα πολλά εύκολα λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ που δημιούργησε εκνευρισμό σε όλους μέσα στην ομάδα

Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας και όπως είπα πριν, δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό. Στα αποδυτήρια υπήρχε ησυχία επειδή όλοι ήξεραν πως δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πια, αλλά το θετικό είναι πως ήταν προειδοποίηση...».