Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Βρουσάι: «Πίστη στο πλάνο μας για την πρόκριση»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ τονίζοντας ότι η ομάδα του Πειραιά πήγε στο Λονδίνο για να πάρει την πρόκριση.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Βρουσάι: «Πίστη στο πλάνο μας για την πρόκριση»

Ο Μάριος Βρουσάι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ταξίδεψε στο Λονδίνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Ο νεαρός εξτρέμ πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μίλησε στην Cosmote TV και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάει στο Emirates για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά ο Μάριος Βρουσάι μίλησε:

Για το αποψινό παιχνίδι: Εννοείται ότι το σκορ είναι εις βάρος, αλλά έχουμε έρθει εδώ για να τα δώσουμε όλα και ψάχνουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τ. παιχνίδι μας χωρίς να παρασυρθούμε από την Άρσεναλ. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας για να πάρουμε την πρόκριση.

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει: Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Αν χρειαστεί θα παίξω για να βοηθήσω την ομάδα.

Για τον σχηματισμό: Ως ομάδα λειτουργούμε με το δικό μας πλάνο και τι θα προκαλέσουμε στον αντίπαλο. Ο προπονητής επέλεξε να παίξουμε έτσι και το δουλέψαμε στις προπονήσεις. Είναι ένα διαφορετικό σχήμα από αυτό που συνηθίζουμε, αλλά νομίζω ότι είναι αυτό που ταιριάζει στην ομάδα μας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας