Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κατά της Άρσεναλ για το ματς της φάσης των "16" του Europa League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ

Μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στο Emirates την Άρσεναλ στη ρεβάνς του 1-3 του "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι καλούνται να ανέβουν ένα… βουνό κόντρα στους "κανονιέρηδες", αλλά από την άλλη δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν το ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου να καταφέρει η ομάδα του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παλέψει τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες" παρά το γεγονός ότι τα πάντα είναι εναντίον του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού δοκίμασε και σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Έδειξε να "ψάχνεται" ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή των Πειραιωτών από το ξενοδοχείο έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Emirates. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ανδρούτσο να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά. Μπα, Σωκράτης και Χολέμπας θα συνθέσουν την τριάδα στην κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στα χαφ ξεκινούν οι Εμβιλά, Καμαρά και για την επίθεση ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε τον Μασούρα και τον Φορτούνη για τα άκρα και τον Ελ Αραμπί για την κορυφή. Έτσι ο 50χρονος κόουτς κατέληξε στο σύστημα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Λονδίνο.