Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ομπαμεγιάνγκ: «Τι είπαμε μετά το 3-1 στην Ελλάδα»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποκάλυψε τι είπαν μεταξύ τους οι παίκτες της Άρσεναλ μετά το 3-1 με τον Ολυμπιακό.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ομπαμεγιάνγκ: «Τι είπαμε μετά το 3-1 στην Ελλάδα»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε στο match programme της Άρσεναλ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κι αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο πρώτο ματς και όσα πρέπει να γίνουν στη ρεβάνς για να περάσουν οι «κανονιέρηδες» στα προημιτελικά.

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Άρσεναλ είπε:

«Είναι σπουδαίο (το αποψινό) ματς για μας. Παλέψαμε τόσο σκληρά την περασμένη Πέμπτη για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση, έτσι τώρα έφτασε η στιγμή να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε ακόμη πολλά. Ξέρουμε όλοι τι συνέβη με αυτούς πέρσι. Ήμασταν σε πλεονεκτική θέση τότε μετά το πρώτο ματς αλλά δεν τους αποτελειώσαμε και τιμωρηθήκαμε αυστηρά για αυτό. Αυτό μας στοίχισε πολύ, ήταν πολύ σκληρό χτύπημα. Νομίζαμε ότι είχαμε περάσει... Για μένα επίσης ήταν οδυνηρό που χάσαμε εκείνο το παιχνίδι...»

Και συνέχισε:

Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Πρέπει να επωφεληθούμε από το αβαντάζ, να προσέξουμε τον αντίπαλο αλλά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η διοργάνωση έχει φτάσει σε κρίσιμα στάδια. Έχουμε βρεθεί ξανά εδώ στο Europa League και ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που έχουν μείνει μπορούν να σε πληγώσουν. Στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό δείξαμε για τι είμαστε ικανοί. Δείξαμε χαρακτήρα κάνοντας ανατροπή μετά από ένα λάθος. Αλλά επίσης μιλήσαμε στην ομάδα για το πώς πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα λάθη, πώς να παίρνουμε τις έξυπνες αποφάσεις στο τερέν και να μη δίνουμε δώρα στον αντίπαλο».