Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Ειδικοί ρόλοι σε Καμαρά και Μασούρα

Δύο παίκτες «κλειδιά» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ είναι οι Μαντί Καμαρά, Γιώργος Μασούρας στους οποίους αναθέτει ειδικούς ρόλους ο Πέδρο Μαρτίνς.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Ειδικοί ρόλοι σε Καμαρά και Μασούρα

Στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Πέδρο βέδειξε την πρόθεση να δοκιμάσει τα πάντα και μία διάθεση ακόμα και για έκπληξη στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε δοκιμή με τρία στόπερ και αν το κάνει αυτό τότε οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί θα είναι Χολέμπας, Μπα και Σωκράτης. Οι προβλέψεις δεν δίνουν και πολλές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ο Μαρτίνς μας έχει δείξει το τελευταίο διάστημα ότι του αρέσει το απρόβλεπτο.

Το θέμα είναι ότι στην ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Μαντί Καμαρά, Γιώργος Μασούρας. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που θα είναι πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει από το Λονδίνο νικητής είτε πάρει την πρόκριση είτε όχι.

Ο πρώτος έχει δείξει πολλάκις κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι όταν παίρνει μέτρα στο γήπεδο και παίζει πιο ψηλά μπορεί να πιέσει καλύτερα. Με τις μεγάλες αντοχές που έχει ο Αφρικανός και το ατελείωτο τρέξιμο του μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά θέματα στην αντίπαλη άμυνα. Αυτό θέλει ο Μαρτίνς, διότι αποδείχτηκε και στο πρώτο παιχνίδι η αδυναμία που έχει η Άρσεναλ όταν δέχεται πίεση.

Από την άλλη και ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολύ καλά αυτή τη δουλειά. Μπορεί να πιέσει την αντίπαλη άμυνα και το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Μπορεί να έχει πιστωθεί τη φάση που δεν πασάρει στον Ελ Αραμπί, αλλά την πίεση ψηλά την έχει βγάλει και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.