Ανδρούτσος: «Όλα γίνονται, μπορούμε με Άρσεναλ»

Αισιόδοξος για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και να αποκλείσει την Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος. 

Ανδρούτσος: «Όλα γίνονται, μπορούμε με Άρσεναλ»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος που κλήθηκε από τον Τζόνι Φαν΄τ Σιπ στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ, έχει το μυαλό του στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης (18/3-19.55)

Ο 24χρονος άσος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, σύμφωνα και με τις δοκιμές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ παρά το γεγονός ότι το σκορ του πρώτου αγώνα μοιάζει αποτρεπτικό για ελπίδες, έχει την άποψη πως η ομάδα του μπορεί να επαναλάβει τον περσινό άθλο της στο ίδιο γήπεδο.

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αγγλία, ο Ανδρούτσος έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο και ανέφερε:

«Ποδόσφαιρο είναι όλα γίνονται. Εμείς πάμε στην Αγγλία για να παίξουμε μπάλα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Γιατί να μην καταφέρουμε και ένα μικρό θαύμα απέναντι στην Άρσεναλ; Όλα είναι πιθανά».