Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Οι δοκιμές Μαρτίνς, οι 3 στόπερ, οι τελικές αποφάσεις

Σχήμα με τρεις στόπερ δοκίμασε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Άρσεναλ. Το σκέφτεται για την ενδεκάδα ο Πορτογάλος. 

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Οι δοκιμές Μαρτίνς, οι 3 στόπερ, οι τελικές αποφάσεις

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (18/3-19.55) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, με στόχο του Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει μια ενδεκάδα γεμάτη ενέργεια που θα μπορεί να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των «κανονιέρηδων», αλλά και να φτάσει στα γκολ που χρειάζονται για τον υπερβατικό στόχο της πρόκρισης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο, δοκίμασε σχήμα με τρεις στόπερ (Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας), με μπακ-χαφ τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ, με τον Εμβιλά και τον Καμαρά στον άξονα, τους Φορτούνη και Μασούρα πιο μπροστά και τον Ελ Αραμπί σέντερ φορ. Δηλαδή με τους Λαλά, Μπουχαλάκη και Μπρούμα εκτός ενδεκάδας.

Είναι κάτι που σπάνια επιλέγει ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά το είχε κάνει φέτος στο Champions League, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι τελικές αποφάσεις του, πάντως, θα ληφθούν ανήμερα του αγώνα, καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξει ξανά το 4-3-3 (με Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά στο κέντρο και με τους Λαλά-Ανδρούτσο, Χολέμπας-Ρέαμπτσιουκ και Μασούρα-Μπρούμα να διεκδικούν τρεις θέσεις).