Ελ Αραμπί: «Γιατί όχι όπως πέρυσι; Να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος...»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα ξεχάσει ποτέ τον περσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και δήλωσε ότι μπορεί να ξαναγίνει!

Ελ Αραμπί: «Γιατί όχι όπως πέρυσι; Να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος...»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (18/3-19.55) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του περσινού θριάμβου τόνισε αισιόδοξος ότι με μεγάλη προσπάθεια ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει ξανά, έστω κι αν έχει ηττηθεί με 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Ο Μαροκινός άσος τόνισε:

Έχεις βάλει δύο γκολ στην Άρσεναλ, πέρυσι και φέτος, αν έχεις κι άλλο για την Πέμπτη και τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο;

«Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, εγώ πιστεύω, πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για το στόχο μας είτε στα 90 λεπτά είτε και στην παράταση. Πέρυσι ήμασταν τυχεροί και πανηγυρίσαμε, μακάρι να συμβεί αυτό και φέτος»

Αν έχει προσωπικό στόχο να ξεπεράσει τα περσινά γκολ του και πώς καταφέρνει να σκοράρει τόσο συχνά κάθε σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχει;

«Προσπαθώ και προπονούμαι πολύ. Είναι σημαντικό να δουλεύεις στην προπόνηση, ειδικά για έναν επιθετικό στο σκοράρισμα. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου, πιστεύω το έχω κάνει και είμαι χαρούμενος. Δουλεύω πολύ και θέλω να συνεισφέρω στο σκοράρισμα προς όφελος της ομάδας μου».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει ξεχάσει το γκολ στο περσινό ματς...

«Δε θα το ξεχάσω ποτέ ούτε εγώ. Γιατί όχι να μην ξαναγίνει; Θα πρέπει να προσπαθούμε ως το τέλος για να μη φύγουμε από εκεί λυπημένοι, αλλά χαρούμενοι όπως πέρυσι»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας