Μαρτίνς: «Πιο δύσκολο από πέρυσι, αλλά το πιστεύουμε»

Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και τις δυσκολίες του στόχου. Κανονικά ο Μπα, στην αποστολή ο Βρουσάι, εκτός Χασάν, Βαλμπουενά, Σεμέδο, Αβραάμ

Μαρτίνς: «Πιο δύσκολο από πέρυσι, αλλά το πιστεύουμε»

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με την Άρσεναλ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις αποφάσεις για την αποστολή, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει το παν για να πετύχει τον πολύ δύσκολο στόχο της.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Η εκτίμηση για τον Ουσεϊνού Μπα και με ποια νοοτροπία πρέπει να πάει η ομάδα στον αγώνα της Πέμπτης

«Ο Μπα θα είναι διαθέσιμος. Η νοοτροπία μας είναι η ίδια. Δεν αλλάζει. Έχουμε σοβαρό μειονέκτημα το ξέρουμε, όπως και ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Και να ανατραπούν τα πράγματα, καθώς υπάρχουν αρκετές ιστορίες στο παρελθόν που έχει ξανασυμβεί. Πολλές φορές ο χαμένος του πρώτου αγώνα ανατρέπει την κατάσταση. Θα έχουμε θετική διάθεση για την αναμέτρηση και με αυτό το πνεύμα θα πάμε στην Αγγλία»

Έχει παίξει με πολλές μεγάλες ομάδες, αν είναι το πιο δύσκολο αυτό που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

«Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές δυσκολίες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε φυσική κατάσταση, ψυχολογία. Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε κάθε φορά. Με την ίδια νοοτροπία, παρόλο που η κατάσταση είναι σε βάρος μας από το πρώτο ματς. Σας θυμίζω την περσινή ιστορία που όλος ο κόσμος πίστευε ότι είχαμε αποκλειστεί με την ήττα στο πρώτο ματς. Εμείς όμως το πιστεύαμε και προσπαθήσαμε και το πετύχαμε. Σίγουρα φέτος είναι πιο δύσκολα αφού πρέπει να βάλουμε τρία γκολ, όμως όλα είναι πιθανά και φέτος. Κι εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ποιοι από τους τραυματίες θα είναι στην αποστολή κι αν είναι σημαντικό ακόμη κι αν δεν έρθει η πρόκριση να κατακτηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς υπάρχουν και τα προκριματικά του καλοκαιριού.

«Ο Σεμέδο, ο Αβραάμ, ο Χασάν και ο Ματιέ δεν είναι σε κατάσταση να παίξουν, ο Βρουσάι θα έρθει μαζί μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε για ένα γρήγορο γκολ και αν καταφέρουμε να περάσουμε θα είναι υπέροχο. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να τιμήσουμε και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Τι πιστεύει ότι πάει «στραβά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υπάρχει αυτή η «ελεύθερη πτώση»;

«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές γι΄αυτά, θα το ξανακάνουμε. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για το ματς του Ολυμπιακού, θα αναφερθούμε άλλη φορά σε αυτά και όχι σήμερα. Σίγουρα μας ενδιαφέρει η γενική κατάταξη, είναι σημαντικό και για την ομάδα μας, αλλά τώρα κοιτάζουμε το ματς με την Άρσεναλ»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας