Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ανοιχτή μία θέση στην ενδεκάδα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον ο Μπα προπονηθεί κανονικά και την Τετάρτη (17/3), έχει μόνο μία εκκρεμότητα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ (18/3, 19.55).

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ανοιχτή μία θέση στην ενδεκάδα του Μαρτίνς

Οι επιλογές πλέον είναι περιορισμένες. Οι τραυματισμοί των Χασάν και Βαλμπουενά (ειδικά του Γάλλου) δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον Πέδρο Μαρτίνς.

Επίσης, από τη στιγμή που ο Ουσεϊνού Μπα προπονήθηκε κανονικά και φώναξε «παρών», τότε τα κουκιά είναι μετρημένα ως προς την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Emirates» την Πέμπτη (18/3, 19.55).

Αν ο Μπα προπονηθεί και την Τετάρτη (17/3) με την υπόλοιπη ομάδα, δίχως να παραπονεθεί για ενοχλήσεις, τότε θα περάσει στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας.

Ουσιαστικά η θέση που εκκρεμεί για το πώς θα καλυφθεί είναι το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ρέαμπτσιουκ είχε ξεκινήσει στο πρώτο ματς, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, γιατί αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τους «κανονιέρηδες». Ο Μολδαβός που δίνει τους πρώτους του αγώνες σε τόσο υψηλό επίπεδο, φάνηκε να είναι έξω από τα νερά του και ο Μαρτίνς δίχως δεύτερη σκέψη πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τον Χοσέ Χολέμπας.

Ο Ελληνογερμανός μπακ λοιπόν συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί εκείνος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί, αλλά σίγουρα ο Ρέαμπτσιουκ δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα εξαιτίας της εικόνας του στο ματς του Φαλήρου.

Ο Μαρτίνς στηρίζει απόλυτα τον Μολδαβό, θεωρεί ότι έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει στο μέλλον τον «νέο Τσιμίκα», αλλά για την αναμέτρηση του Λονδίνου σκέφτεται ότι η εμπειρία του Χολέμπας και δη σε αγγλικό γήπεδο κιόλας, ίσως να αποδειχθεί πιο αποτελεσματική.

Κατά τ’ άλλα, οι Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Μπρούμα και Ελ Αραμπί προβάρουν φανέλα βασικού.