Λένο για Άρσεναλ: «Δεν έχουμε συνοχή»

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει στο Europa League και στην Premier League.

Λένο για Άρσεναλ: «Δεν έχουμε συνοχή»

Δύο 24ωρα πριν από τη σέντρα του επαναληπτικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ στο Λονδίνο (18/3, 19.55), ο Μπερντ Λένο είπε δύο λόγια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

«Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για να πάμε μακριά. Γενικά δεν έχουμε συνοχή. Το φθινόπωρο είχαμε μεγάλα προβλήματα και είχε δημιουργηθεί άσχημο κλίμα. Όμως το... γυρίσαμε στην Premier League και τώρα είμαστε τουλάχιστον κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Για το Champions League τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξή του στο γερμανικό «Kicker» είπε: «Ελπίζω ότι θα βοηθήσει να ανεβεί η αυτοπεποίθησή μας και η πίστη μας ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά ενάντια σε κάθε αντίπαλο. Χρειαζόμαστε ένα σερί τεσσάρων ή πέντε νικών για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».