Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ποιες οι πιθανότητες να προλάβει ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν πολύ δύσκολα θα προλάβει τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (18/3, 19.55) παρά την αρχική εκτίμηση ότι δεν ενέπνεε ανησυχία το σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ποιες οι πιθανότητες να προλάβει ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (18/3, 19.55) να στηριχθεί μόνο στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο επιθετικό κομμάτι.

Κι αυτό, γιατί οι πιθανότητες για να καταφέρει να δώσει το «παρών» ο Αχμέντ Χασάν έχουν μειωθεί αισθητά παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, αμέσως μετά το ματς στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ, ότι το σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο δεν είναι τόσο ανησυχητικό.

Ακόμα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, απομένουν δύο προπονήσεις έως ότου αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την βρετανική πρωτεύουσα, αλλά το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να μην καταφέρει να βοηθήσει ο Αιγύπτιος στην πολύ δύσκολη αποστολή που έχουν οι Πειραιώτες να ανατρέψουν στο «Emirates» το εις βάρος τους 1-3 από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

Περισσότερα θα φανούν φυσικά την Τετάρτη (17/3), όταν θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με τους «κανονιέρηδες».

Οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο είναι ύπουλες και θέλουν μεγάλη προσοχή. Το... κακό στην ιστορία είναι ότι ο Χασάν έχει κληθεί στην Εθνική Αιγύπτου και θα απουσιάσει για 10 μέρες από τον Ρέντη.

Εκτός πια κι αν δεν τα καταφέρει τελικά ο «Φαραώ» να παίξει με την Άρσεναλ, δεν αγωνιστεί ούτε με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ και εν συνεχεία δεν ταξιδέψει λόγω ανετοιμότητας στην Αίγυπτο για τα δύο ματς της Εθνικής του.