Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Η αναμονή για Μπα και η κατάσταση του Αβραάμ

Μέρα με τη μέρα πάει το θέμα του τραυματισμού του Ουσεϊνού Μπα ενόψει του επαναληπτικού του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (18/3, 19.55). Τι συμβαίνει με Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Η αναμονή για Μπα και η κατάσταση του Αβραάμ

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει την Τετάρτη (17/3) για το Λονδίνο, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την Άρσεναλ στη ρεβάνς του 1-3 του Φαλήρου για τη φάση των «16» του Europa League.

Ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο Ουσεϊνού Μπα θα είναι σε θέση να βοηθήσει, παρότι εκφράζεται τις τελευταίες ώρες μία αισιοδοξία. Οι πόνοι στη μέση έχουν υποχωρήσει έως έναν βαθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα είναι έτοιμος για ενδεκάδα.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μέρα με τη μέρα θα πηγαίνει το θέμα του τραυματισμού του Σενεγαλέζου στόπερ, ο οποίος είχε κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια την περασμένη εβδομάδα για να προλάβαινε το πρώτο ματς με τους Άγγλους. Ωστόσο, μολονότι του χορηγήθηκε ένεση και είδε το όνομά του στην ενδεκάδα, λίγο πριν από τη σέντρα παραπονέθηκε εκ νέου σε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε τελικά να βοηθήσει.

Ενόψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο όλα είναι ανοικτά. Υπάρχουν ακόμα τρία 24ωρα μέχρι και τη σέντρα του αγώνα στο «Emirates Stadium». Το πιθανότερο σενάριο είναι να μπει στο αεροπλάνο, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς ή όχι. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να παίξει βασικός ή όχι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, έχει ξεπεράσει τη θλάση, πλέον κάνει κανονικά προπονήσεις, αλλά ακόμα θέλει λίγο χρόνο για να μπορέσει ο Μαρτίνς να υπολογίζει πάνω του.

Πάντως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά μπει στο αεροπλάνο για Αγγλία απλώς να κάτσει - εφόσον παραστεί ανάγκη - στον πάγκο.