Έντεγκαρντ: «Πήραμε σούπερ αποτέλεσμα στον Πειραιά»

Ο Μάρτιν Εντεγκαρντ που άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έγινε πρώτο θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ λόγω... Ρεάλ Μαδρίτης.

Έντεγκαρντ: «Πήραμε σούπερ αποτέλεσμα στον Πειραιά»

Λογαριασμό με την Άρσεναλ άνοιξε ο Μάρτιν Έντεγκαρντ. Και έμελε να τον ανοίξει στο Καραϊσκάκη. Ο 22χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός που πήγε στους Λονδρέζους στα τελειώματα του Γενάρη με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε πρώτο θέμα στα ισπανικά Μέσα.

Μάλιστα, η εφημερίδα «As» έσπευσε να του αποσπάσει δηλώσεις λόγω της εμφάνισής του και του παρθενικού του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ.

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για εμάς, ένα σούπερ αποτέλεσμα με τρία γκολ μακριά από την έδρα μας. Κερδίζοντας σε τέτοιες διοργανώσεις πάντοτε το συναίσθημα είναι υπέροχο. Η νοοτροπία και η μαχητικότητα της Άρσεναλ είναι το... κάτι άλλο. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και με ευχαριστεί που βοήθησαν την ομάδα μου να φύγει με τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Έντεγκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Μαδρίτη.