Χολέμπας: «Μας έλειπε η προσοχή και η αυτοπεποίθηση»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, επεσήμανε ότι από την ομάδα του έλειπε η προσοχή και η αυτοπεποίθηση και αρκετά πράγματα δεν πήγαν καλά

Χολέμπας: «Μας έλειπε η προσοχή και η αυτοπεποίθηση»


Ο αμυντικός του Ολυμπιακός Χοσέ Χολέμπας αναφερόμενος στο τι πήγε στραβά στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ και οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα, τόνισε τα εξής: «Είναι δύσκολο να πεις τι πήγε στραβά. Όλοι ξέραμε τι έπρεπε να προσέξουμε. Αυτό που μας έλειπε ήταν το πάθος και η ικανότητα να χτίσουμε κάτι και να σταθούμε όπως είμαστε συνήθως. Μας έλειπε η προσοχή και η αυτοπεποίθηση. Αρκετά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι να χτίσουμε στις ευκαιρίες που φτιάξαμε».

Για το δεύτερο γκολ που δεν ήρθε και για τη φάση του 1-2: «Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο μικρές λεπτομέρειες. Ισως χρειαζόταν και τύχη που δεν την είχαμε. Πιστεύω ότι στη δεύτερη ευκαιρία για το 2-1, δεν έγινε κάτι λάθος, ίσως έπρεπε να το κάνει με το αριστερό ο Γιουσέφ, αλλά έγιναν σωστά τα πράγματα. Δεχτήκαμε μετά το δεύτερο γκολ και μετά όλα έγιναν δύσκολα»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας