Έντεργκααρντ: «Ήθελα να σκοράρω στο σουτ που έκανα!»

Το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Άρσεναλ πέτυχε ο Μάρτιν Έντεργκααρντ ανοίγοντας το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σ' αυτό χαρακτηρίζοντας το 1-3 στο «Καραϊσκάκη» ως  «μεγάλη νίκη»

Έντεργκααρντ: «Ήθελα να σκοράρω στο σουτ που έκανα!»

Όλα τα φώτα στραμμένα στον Μάρτιν Έντεργκααρντ ήταν στην Άρσεναλ αφού όχι μόνο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με 3-1, επί του Ολυμπιακού, αλλά και... λογαριασμό σκοραρίσματος στους «κανονιέρηδες».

Ο δανεικός, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Νορβηγός άσος δεν είχε ξανασκοράρει και ρωτήθηκε για τη φάση που νίκησε τον Σα: «Ήθελα να σκοράρω κι ευτυχώς ήταν καλό σουτ και μπήκε μέσα...»

Όσο για την προσαρμογή του στην Άρσεναλ είπε: «Είμαι χαρούμενος εδώ κι αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μ' όλα»

Πέραν της επί προσωπικού αναφορά για την επικράτηση της ομάδας του είπε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας με 3 γκολ εκτός έδρας. Ωστόσο είναι μόνο το πρώτο...ημίχρονο του ζευγαριού. Πάντως η νοοτροπία της ομάδας ήταν εκπληκτική. Δείξαμε χαρακτήρα κι επανήλθαμε. Όταν έγινε το λάθος αντιδράσαμε. Αυτό είναι ομαδικό πνεύμα. Όταν κάποιος κάνει λάθος οι υπόλοιποι ν' απαντούν ομαδικά.»