Παπασταθόπουλος: «Ήταν φάουλ, έκρινε την εξέλιξη του ματς» (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε στην φάση του δεύτερου γκολ της Άρσεναλ επισημαίνοντας πως ήταν επιθετικό φάουλ

Παπασταθόπουλος: «Ήταν φάουλ, έκρινε την εξέλιξη του ματς» (vid)

Ο Σωκράτης Παπσταθόπουλος μίλησε για την εξέλιξη του ματς με την Άρσεναλ και φυσικά για την φάση του γκολ, για την οποία ο ίδιος είχε άποψη όντας ακριβώς δίπλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού των ερυθρόλευκων: «Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Όσο περνούσε η ώρα ανεβαίναμε. Ισοφαρίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Πατήσαμε μετά καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ, αλλά έτσι όπως ήρθε το 1-2 και τη στιγμή που ήρθε, ήταν καθοριστική.

Εγώ είπα στον διαιτητή ότι αν έχει ενδοιασμό ότι ήταν φάουλ, να πάει να το δει ο ίδιος. Να μην το αφήσει στο VAR. Δεν είναι τίποτα, ένα λεπτό παραπάνω θα έπαιρνε. Έχουμε δει οι διαιτητές στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι πάνε και βλέπουν τις φάσεις. Θεωρώ ότι υπάρχει επαφή του παίκτη με τον Εμβιλά και δεν τον αφήνει με τον αγκώνα να σηκωθεί. Πιστεύω ότι ήταν φάουλ. Εκρινε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Εκεί που είχαμε το μομέντουμ και βγήκαμε μπροστά, ήρθε ανάποδα η συγκεκριμένη φάση.

Όλα γυρίζουν. Και πέρσι είδαμε τι έγινε. Και πέρσι ο Ολυμπιακός ήθελε δύο γκολ. Σίγουρα γυρίζει. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε. Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα, ξέρουμε ποια είναι η Αρσεναλ και θα πάμε εκεί για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο μέρος».