Μαρτίνς:«Ο διαιτητής επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις της Άρσεναλ στο 1-2» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός και θεωρεί πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα

Μαρτίνς:«Ο διαιτητής επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις της Άρσεναλ στο 1-2» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απογοητευμένος από την κατάληξη του ματς με την Άρσεναλ. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε: «Ελπίζαμε πως θα ξεκινήσει ο Μπα το προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπόρεσε να παίξει. Βάλαμε τον Εμβιλά στόπερ, άλλαξαν οι ισορροπίες στην ομάδα σε σχέση με τον σχεδιασμό που είχαμε κάνει. Μπήκε κάπως χωρίς αυτοπεποίθηση η ομάδα, κάπως φοβισμένη στα πρώτα 25 λεπτά.

Στη συνέχεια ανεβήκαμε και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, όχι τις περισσότερες αλλά τις καλύτερες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αντί να το βάλουμε εμείς , το έβαλε ο αντίπαλος. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής πιστεύω πως επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Άρσεναλ και στη φάση του δεύτερου γκολ της και σε πολλές φάσεις που ήταν στη μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της και άλλαξε την ισορροπία του αγώνα. Θα έπρεπε να αναλύσει περισσότερο την φάση του γκολ πριν πάρει την απόφαση.

Για μας δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πάμε να κερδίσουμε στην ρεβάνς και να κάνουμε το καλύτερο μπορούμε. Στο μυαλό μας δεν έχει τελειώσει τίποτα όσες ελπίδες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας