Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ

Τις βάσεις για επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο θέλει να βάλει απόψε ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Άρσεναλ και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα στην οποία κατέληξε.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη του «μάχη» με αντίπαλο την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Europa League. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους «κανονιέρηδες» ένα χρόνο μετά την περσινή τους επιτυχία να τους αποκλείσουν στη φάση των «32» της ίδιας διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι το έργο τους απόψε δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά έχουν αποδείξει ότι δεν εγκαταλείπουν κανένα παιχνίδι και τα παλεύουν όλα μέχρι το τέλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε μεγάλο βαθμό είχε καταλήξει στην ενδεκάδα που θα επέλεγε για το παιχνίδι με τους Άγγλους και το μεγάλο ερωτηματικό ήταν ο Μπα αν θα καταφέρει να παίξει ή όχι κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Τελικά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού δεν έχει κάποια μεγάλη έκπληξη. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών με τον Λαλά να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σωκράτης και Μπα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Η τριάδα στα χαφ δεν άλλαξε με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά να ξεκινούν και πάλι βασικοί. Στην επίθεση ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Μπρούμα και τον Βαλμπουενά για τα άκρα και τον Ελ Αραμπί για την κορυφή.

Σε ό,τι αφορά τον Μπα, θα κάνει ένα τελευταίο «τσεκάρισμα» στην προθέρμανση για παν ενδεχόμενο. Πάντως, ο Μαρτίνς στην ενδεκάδα που ανακοίνωσε στους παίκτες, έχει συμπεριλάβει κανονικά τον Σενεγαλέζο στο αρχικό σχήμα, με την ελπίδα φυσικά να μην ανατραπεί το πλάνο του στο ζέσταμα.