Ολυμπιακός–Άρσεναλ: Όπως πέρσι, ο Όουεν προβλέπει αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Ο Μάικλ Όουεν ήταν σίγουρος πέρσι ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί από την Άρσεναλ (κάτι που δεν έγινε φυσικά). Το ίδιο πιστεύει και φέτος, με τους Πειραιώτες να ελπίζουν ότι ο Άγγλος παλαίμαχος φορ θα αποδειχθεί ξανά… γουρλής.

Ολυμπιακός–Άρσεναλ: Όπως πέρσι, ο Όουεν προβλέπει αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Ο παλαίμαχος άσος των Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, Μάικλ Όουεν καλείται συνεχώς από τα αγγλικά ΜΜΕ για να κάνει προβλέψεις για τα παιχνίδια των αγγλικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την Πέμπτη (11/3) κλήθηκε να μιλήσει για το Ολυμπιακός – Άρσεναλ, όπως είχε κάνει και πέρσι πριν από το «έπος» των Πειραιωτών στο «Emirates». Πριν από έναν χρόνο λοιπόν είχε προβλέψει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί και μάλιστα εύκολα! Ο Ελ Αραμπί όμως και η παρέα του είχαν διαφορετική άποψη.

Τι προβλέπει για το φετινό «αντάμωμα» των νταμπλούχων Ελλάδας με τους Λονδρέζους; Πάλι αποκλεισμό! Ο Όουεν γενικώς δεν πέφτει μέσα στις προβλέψεις του και ελπίζουν στο λιμάνι θα έρθει για δεύτερη φορά το… ανάποδο από αυτό που έχει εκτιμήσει και θα αποδειχθεί κατά κάποιο τρόπο «γουρλής»!

«Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Η Άρσεναλ είναι σε μεγάλη φόρμα. Πιστεύω ότι θα βρει δίχτυα στην Ελλάδα και θα αποκτήσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς. Προβλέπω ότι το σκορ θα είναι 1-0 υπέρ της Άρσεναλ», είπε χαρακτηριστικά ο Όουεν.