Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Oι Άγγλοι πιστεύουν ότι θα παίξει ο Μπα!

Ο Ουσεϊνού Μπα αναμένεται να δοκιμάσει στο ζέσταμα πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για να παρθεί η οριστική απόφαση αν θα παίξει ή όχι. Οι Λονδρέζοι θεωρούν ότι είναι… κολπάκι του Μαρτίνς, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Oι Άγγλοι πιστεύουν ότι θα παίξει ο Μπα!

Ακόμα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Από εκεί που έως και την Τρίτη (9/3) ο Ουσεϊνού Μπα δεν το συζητούσε και έλεγε ότι θα σφίξει τα δόντια για να παίξει στο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ (11/3, 22.00), ήρθε η αποχώρησή του από την τελευταία προπόνηση για να προκαλέσει μία μίνι αναστάτωση και προς στιγμήν να ανατραπεί το σκηνικό. Μένει να φανεί έως και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα αν θα ανατραπεί οριστικά.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ ακόμα πονάει στη μέση. Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για ενοχλήσεις που δεν θα του στερούσαν τη συμμετοχή κόντρα στους «κανονιέρηδες», αλλά ακόμη δεν έχουν υποχωρήσει.

Σκοπός του Μαρτίνς είναι να τον «τσεκάρει» και στο ζέσταμα ή έστω στον Ρέντη, προτού αναχωρήσει το πούλμαν με προορισμό το Καραϊσκάκη. Εκεί θα ξαναδοκιμάσει ο Μπα να προπονηθεί.

Τα αγγλικά ΜΜΕ, ωστόσο, θεωρούν πώς στο τέλος θα παίξει ο Αφρικανός και ότι όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι ένα… κολπάκι από τον Μαρτίνς για να μπερδέψει τον Αρτέτα. Προφανώς και δεν είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφουν στο Λονδίνο. Ο Μπα πραγματικά πονάει ακόμα και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Είτε να παίξει με ενοχλήσεις, αλλά πρώτα να του έχουν κάνει παυσίπονες ενέσεις οι γιατροί, έτσι ώστε να καταπολεμήσει το πρόβλημά του και να αγωνιστεί κανονικά, είτε να τον αφήσει εκτός ο Μαρτίνς και να τοποθετήσει τον Εμβιλά δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

Στο δεύτερο σενάριο, ο Μαρτίνς αναγκαστικά θα γυρίσει το σύστημα σε 4-2-3-1, με τους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Βαλμπουενά στα χαφ, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Μπρούμα και Μασούρας, έχοντας τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προτιμηθεί και ο Φορτούνης αντί του Μασούρα.