Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα

Την τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού εναντίον της Άρσεναλ, μεγάλη προσπάθεια του Μπα να προλάβει. Τι θα γίνει αν δεν τα καταφέρει ο Σενεγαλέζος. 

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ουσεϊνού Μπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αποψινό (11/3, 22:00) πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, όπως έχετε ενημερωθεί από το ΦΩΣ και το fosonline.gr, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Λαμία και λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα κάνει ακόμη ένα τεστ προκειμένου να φανεί αν θα μπορέσει να παίξει έστω και με ένεση.

Αυτή τη στιγμή το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς είναι το 4-3-3 με Σα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά ή Φορτούνη, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Εάν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Μπα, τότε θα παίξει στόπερ ο Εμβιλά και θα πάει στο κέντρο ο Βαλμπουενά, με τον Φορτούνη ή τον Μασούρα στο ένα άκρο της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να επιλεγεί και η λύση Ανδρούτσου που έπαιξε στη μεσαία γραμμή στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού και ξέρει καλά τη θέση.

Όλα θα κριθούν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη νοκ άουτ από τραυματισμό τους δύο στόπερ του Ρούμπεν Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλο και έναν τρίτο, τον Ουσεϊνού Μπα, να είναι αμφίβολος.