Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Βλέπουν Γουίλιαν αντί Πεπέ!

Ποιες είναι οι τελευταίες εκτιμήσεις στην Αγγλία σχετικά με την ενδεκάδα της Άρσεναλ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Βλέπουν Γουίλιαν αντί Πεπέ!

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει απόψε (11/3, 22:00) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League, με τον προπονητή της Άρσεναλ να αλλάζει διαρκώς την ενδεκάδα του στα τελευταία παιχνίδια και να έχει «μπερδέψει» στις εκτιμήσεις τους του Άγγλους ρεπόρτερ.

Τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το πλάνο του Αρτέτα στις αγγλικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για απόφασή του να αφήσει εκτός τον Πεπέ και να παίξει με βασικό τον Γουίλιαν, παρά τη φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Τσέλσι έχει παίξει φέτος σε 28 ματς, δεν έχει σκοράρει και έχει δώσει 6 ασίστ, με τον Αρτέτα να φαίνεται πως θα τον προτιμήσει σήμερα και θα κρατήσει τον Πεπέ στον πάγκο.

Γκολκίπερ θα είναι σίγουρα ο Λένο, δεξί μπακ ο Μπεγερίν θα προτιμηθεί από τον Σοάρες, στόπερ θα είναι οι Νταβίντ Λουίζ και Πάμπλο Μάρι, αριστερό μπακ ο Τίρνι, στο κέντρο ο Παρτέι με τον Τζάκα, ενώ η τριάδα πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ θα έχει Σακά, Έντεγκαρντ και Γουίλιαν.

Μια ομάδα που μπορεί να έχει επιλογές από τον πάγκο τους Σεντρίκ Σοάρες και Τσέιμπερς για τα άκρα της άμυνας, Γκάμπριελ για στόπερ, Θεμπάγιος (βασικός και στα δύο ματς με την Μπενφίκα) και Ελνένι για το κέντρο, Πεπέ και Μαρτινέλι για τα άκρα της επίθεσης, Σμιθ Ρόου για «δεκάρι» και Λακαζέτ για φορ, καταλαβαίνει κανείς τι ρόστερ διαθέτει. Και πόσο τυχερός είναι ο Αρτέτα που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε σχέση με τον Μαρτίνς που δεν έχει τόσες λύσεις. Όμως ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει ξανά...