Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Έχει τη σημασία του (και) για τον Χασάν

Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ έχει ξεχωριστή σημασία για τον Αχμέντ Χασάν που έχει πετύχει δύο "χρυσά" γκολ στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Έχει τη σημασία του (και) για τον Χασάν

Τα δύο φετινά γκολ του Αχμέντ Χασάν έχουν αποδειχτεί καθοριστικά για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μαρσέιγ και αυτό το τέρμα φάνηκε ότι ήταν αρκετό για να πάρει ο Ολυμπιακός την τρίτη θέση από τον όμιλο του Champions League.

Ο 28χρονος φορ σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με την Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία και έστειλε τον Ολυμπιακό στη φάση των "16" του Europa League. Δύο τέρματα πολύ σημαντικά για τον Χασάν που έχουν φέρει τους Πειραιώτες στο σημείο να περιμένουν το βράδυ την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για το Αχμέντ Χασάν έχει την ιδιαιτερότητα του το αποψινό παιχνίδι με τους "κανονιέρηδες". Η λογική λέει ότι ο "Φαραώ" δεν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αφού ο Ελ Αραμπί θα πάρει τη φανέλα με το "9". Εάν πάρει, όμως, χρόνο συμμετοχής, που είναι το πιθανότερο, τότε θα έχει κάνει την 50ή συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Συγκεκριμένα έχει παίξει σε 38 ματς για τους ομίλους του Europa League, 7 για τα προκριματικά του Europa League, 3 στους ομίλους του Champions League και ένα στα προκριματικά του Champions League. Το βράδυ εάν χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς θα φτάσει τις 50 συμμετοχές σε διοργανώσεις της UEFA.

Δείτε τα 49 ματς του Αχμέντ Χασάν…