Τι φοβάται η Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό: Ο κίνδυνος Ελ Αραμπί και οι Φορτούνης, Βαλμπουενά

Οι Άγγλοι κάνουν εκτενέστατη αναφορά στα ατού του Ολυμπιακού και στέκονται ιδιαίτερα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και στους Φορτούνη, Βαλμπουενά.

Τι φοβάται η Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό: Ο κίνδυνος Ελ Αραμπί και οι Φορτούνης, Βαλμπουενά

Σε ρυθμούς Άρσεναλ κινείται ο Ολυμπιακός, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους "κανονιέρηδες". Το Europa League είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Αρτέτα. Στο βόρειο Λονδίνο θεωρούν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει η Άρσεναλ να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσα από την Premier League.

Η Άρσεναλ πριν ένα χρόνο αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό και γνωρίζει ότι η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" το έχουν πάρει… πατριωτικά το γεγονός ότι η ομάδα τους θα βρεθεί ξανά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ζητούν από τους παίκτες του Αρτέτα να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στο Emirates. Πάντως στην Αγγλία ήδη γίνονται μεγάλες αναφορές στον Ολυμπιακό και στα δυνατά του σημεία. Ο νούμερο "1" κίνδυνος για την Άρσεναλ είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον οποίο χαρακτηρίζουν "δολοφόνο". Δεν ξεχνούν ότι πέρσι αυτός έβαλε το γκολ που έστειλε τον Ολυμπιακό στους "16" της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια στέκονται στον Μπρούμα, για τον οποίο τονίζουν ότι έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Για τον Βαλμπουενά και τον Φορτούνη οι Άγγλοι αναφέρουν ότι "έχουν μαγικά πόδια και οι πάσες τους μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα". Μεγάλη υπόθεση για το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος τρέχει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι.

Οι Άγγλοι έχουν προσέξει ακόμα ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χαρακτηρίζεται από το πείσμα της. Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και έχει πετύχει αρκετά γκολ στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.