Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ο Mπρούμα ανυπομονεί να συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του

Τον συμπαίκτη του στη ΛειψίαΕμίλ Σμιθ-Ρόου ανυπομονεί να συναντήσει ο Μπρούμα στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρσεναλ.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ο Mπρούμα ανυπομονεί να συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του

Ο Μπρούμα υπήρξε συμπαίκτης με τον Εμίλ Σμιθ-Ρόου στη Λειψία κατά το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2018-19. Τότε ο Σμιθ-Ρόου ήταν 18 χρονών και είχε δοθεί δανεικός από την Άρσεναλ στη γερμανική ομάδα.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο Σμιθ-Ρόου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ και επί Αρτέτα έγινε και βασικός. Ο Μπρούμα δεν αμφέβαλε ποτέ για την αξία του. Κ αυτό δήλωσε στην ιστοσελίδα Goal.

«Δεν με εκπλήσσει καθόλου», είπε, όταν ρωτήθηκε αν ήταν έκπληξη γι' αυτόν η ξαφνική πρόοδος του Σμιθ-Ρόου μετά τα Χριστούγεννα. «Στην προπόνηση και στους αγώνες μπορούσαμε να δούμε πολλές αρετές του. Ο Εμίλ είναι υπέροχος παίκτης. Μπορεί να αλλάξει τον ρου ενός αγώνα με μία κίνηση».

Και συνέχισε: «Έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει, αλλά βρίσκεται σε μια εξαιρετική ομάδα και του εύχομαι ό, τι καλύτερο. Θέλω να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει από τότε που ο νεαρός έφυγε από τη Γερμανία το 2019 και ο Μπρούμα ανυπομονεί να τον ξαναδεί. «Ήμασταν πραγματικά καλοί φίλοι στη Λειψία όταν ήταν εκεί, οπότε θα ήταν υπέροχο να τον ξαναδούμε την Πέμπτη», δήλωσε ο διεθνής Πορτογάλος