Αρτέτα: «Δεν έχουμε ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό - Ήταν σκληρός» (vid)

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα στη σημερινή (10/3) συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τον Παπασταθόπουλο.

Αρτέτα: «Δεν έχουμε ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό - Ήταν σκληρός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Άρσεναλ:

Για τα επόμενα παιχνίδια και τη σημασία τους:

«Έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα μπροστά μας με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον Ολυμπιακό στο δρόμο του:

«Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρυσι. Ο τρόπος που συνέβη στο τέλος και με την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πραγματικά σκληρός για εμάς. Προφανώς δεν το έχουμε ξεχάσει και θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος».

Για τη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι:

«Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Κοιτάζοντας πίσω στον τρόπο που παίζαμε πέρυσι και τον τρόπο που παίζουμε τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για την επανασύνδεση με τον Σωκράτη:

«Είναι ευχάριστο που θα δούμε ξανά τον "Πάπα" είναι τόσο καλός χαρακτήρας που του αγαπήθηκε από όλους στην ομάδα, ανυπομονούμε».

Για τη κατάσταση του Σμιθ Ρόου:

«Βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. Θα τον δοκιμάσουμε σήμερα στην προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσει να συνεισφέρει αύριο ή στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σε καλό δρόμο και δουλεύει πολύ».