Κερδίζει έδαφος ο Φορτούνης έναντι του Βαλμπουενά

Ο Κώστας Φορτούνης δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Βαλμπουενά για τη θέση που «εκκρεμεί» στο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ (11/3, 22.00).

Κερδίζει έδαφος ο Φορτούνης έναντι του Βαλμπουενά

H εικόνα του Κώστα Φορτούνη στα τελευταία παιχνίδια βάζει τον Πέδρο Μαρτίνς σε σοβαρές σκέψεις να τον ξεκινήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/3, 22.00) με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Europa League.

Δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση ή τουλάχιστον, δεν έχει πει κάτι ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του ως προς τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για το ματς κόντρα στους Λονδρέζους, αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση ο Φορτούνης κερδίζει έδαφος έναντι του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Γάλλο το τελευταίο διάστημα και για αυτό το λόγο έχει μπει στη διαδικασία ο Μαρτίνς να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Ακόμα και όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζει την απαιτούμενη διάθεση και όλα όσα ζητάει ο προπονητής του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μαρτίνς που στα τελευταία παιχνίδια συνηθίζει να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του, ίσως «φωτογραφίσει» ορισμένες από τις σκέψεις του στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) στον Ρέντη.

Εκεί λοιπόν, ενδέχεται να φανερώσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα επιλέξει τελικά τον Φορτούνη και όχι τον Βαλμπουενά, ο οποίος είχε αγωνιστεί βασικός στα δύο ματς με την Αϊντχόφεν, έχοντας καταγράψει και μία ασίστ στο Καραϊσκάκη. Ο δε Φορτούνης ωστόσο είχε επίσης μία ασίστ στο γκολ του Χασάν στην Ολλανδία, ασχέτως αν μεσολάβησε η κεφαλιά του Ελ Αραμπί που έδιωξε ενστικτωδώς πάνω από τη γραμμή ο Εμβογκό.