Αγγλικά ΜΜΕ: «Δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη η Άρσεναλ»

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Άρσεναλ δεν θα προπονηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στο Λονδίνο η τελευταία της προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού.

Αγγλικά ΜΜΕ: «Δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη η Άρσεναλ»

Συνηθίζεται οι φιλοξενούμενες ομάδες να πραγματοποιούν παραμονή των ευρωπαϊκών τους αγώνων μία προπόνηση στο γήπεδο που διεξάγονται τα παιχνίδια. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να πάρουν μία γεύση από το χορτάρι, από τις γηπεδικές συνθήκες, ακόμη-ακόμη και από τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Άρσεναλ δεν πρόκειται να προπονηθεί στο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Τετάρτης (10/3). Γενικότερα οι «κανονιέρηδες» το συνηθίζουν να μην προπονούνται στο φαληρικό γήπεδο όσες φορές έχει τύχει να επισκεφθούν την Ελλάδα για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μία τρόπον τινά δικαιολογία. Η Άρσεναλ επισκέφθηκε πριν από δύο εβδομάδες το Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα στη φάση των «32» του Europa League. Οπότε, έχει εικόνα για τις γηπεδικές συνθήκες και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Οι Άγγλοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι οι «κανονιέρηδες» θα κάνουν επί λονδρέζικου εδάφους το πρωί της Τετάρτης (10/3) την τελευταία τους προπόνηση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (11/3, 22.00).

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να προπονηθούν στο Καραϊσκάκη. Η δε άφιξή τους αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) και αμέσως η λονδρέζικη αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Για τη συνέντευξη Τύπου του Μικέλ Αρτέτα δεν έχει υπάρξει ακόμα ενημέρωση από τους Άγγλους ως προς το μέρος που θα διεξαχθεί και αν θα γίνει στην Ελλάδα ή στην Αγγλία.

Τις επόμενες ώρες λογικά θα ανακοινώσει επισήμως το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου η ΠΑΕ Ολυμπιακός.