Από τον Εμβιλά ξεκινάει η ενδεκάδα κόντρα στην Άρσεναλ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι θα χάσει τον Εμβιλά από τα χαφ και θα υποχρεωθεί να τον βάλει σε ρόλο στόπερ στο ματς με την Άρσεναλ (11/3, 22.00).

Από τον Εμβιλά ξεκινάει η ενδεκάδα κόντρα στην Άρσεναλ!

Ο Μπα εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη (11/3, 22.00). Κι αυτό είναι κάτι που επιθυμεί διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι ο Γιαν Εμβιλά θα φύγει από τα χαφ και θα γυρίσει πίσω σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Αν δεν τα καταφέρει ο Μπα, που το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει, τότε αναγκαστικά θα γυρίσει στα μετόπισθεν ο Γάλλος χαφ και όχι ο Χολέμπας.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θέλει να ξεκινήσει την ενδεκάδα από τον Εμβιλά. Βλέπετε, οι μεσοεπιθετικοί της Άρσεναλ είναι ικανοί να προκαλέσουν τεράστιο «πονοκέφαλο» και για αυτό το λόγο απαιτούνται στον άξονα της μεσαίας γραμμής αρκετά τρεξίματα.

Ο Μαρτίνς επιθυμεί να έχει τον Εμβιλά οπωσδήποτε στα χαφ. Εκεί είναι απαραίτητα τα πνευμόνια του, η ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια, τα τρεξίματα του και η αποτελεσματικότητα στα μαρκαρίσματα που έχει.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γάλλος στα πέντε από τα έξι ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League ήταν ο παίκτης που κάλυψε τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλον.

Η δε παρουσία των Τζάκα, Σεμπάλις ή Παρτεϊ στα χαφ της Άρσεναλ κρίνει υπεραπαραίτητη την παρουσία του Εμβιλά στην ενδεκάδα και κυρίως στη φυσική του θέση. Μπορεί όλα τα φλας να πέφτουν πάνω στον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά με βάση τα όσα έχει ο Μαρτίνς από τους Λονδρέζους, έχει διαπιστώσει ότι διαθέτει «κομπιούτερ» στη μεσαία της γραμμή. Ο Εμβιλά λοιπόν θα είναι κομβικός στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο ματς του Φαλήρου.