Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Διαιτητής ο Γερμανός Σίμπερτ (vid)

Η UEFA όρισε διαιτητή τον Γερμανό Ντάνιελ Σίμπερτ για το ματς Ολυμπιακός - Άρσεναλ (11/03, 22:00) στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Europa League.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Διαιτητής ο Γερμανός Σίμπερτ (vid)

O Ολυμπιακός υποδέχεται Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης (11/03, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Europa League.

Η UEFA όρισε διαιτητή της αναμέτρησης στο Φάληρο τον Γερμανό Ντάνιελ Σίμπερτ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Σάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν. Tέταρτος ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ, στο VAR θα βρίσκεται ο Μάρκο Φριτς, ενώ AVAR θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν.

Ο Μάρκο Φριτς, που ορίστηκε ως VAR και ο AVAR Σάσα Στέγκεμαν, έχουν διευθύνει αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Φριτς ήταν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 (17/3/2019) και ο Στέγκεμαν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1 (22/9/2019).

Ο Σίμπερτ ήταν διαιτητής στο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τη φάση των ομίλων του Champions League, όπου οι Δράκοι επικράτησαν με σκορ 2-0.

Επίσης, είχε διευθύνει το παιχνίδι ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ 1-3, στις 22 Αυγούστου 2019, για τα playoffs του Europa League.