Ολυμπιακός: Το… λάφυρο του Χασάν από το Philips Stadion (pic)

Ο Αχμέντ Χασάν έστειλε τον Ολυμπιακό στη φάση των "16" του Europa League και έφυγε από το Philips Stadion με ένα σπουδαίο λάφυρο.

Ολυμπιακός: Το… λάφυρο του Χασάν από το Philips Stadion (pic)

Πέρασε τη μπάλα από την τρύπα της βελόνας σε ένα σημείο που οι Ολλανδοί είχαν αρχίσει να σκέφτονται την κλήρωση της Παρασκευής. Ο Αχμέντ Χασάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη "μάχη" με την Αϊντχόφεν. Ένα γκολ του Αιγύπτιου στο 88ο λεπτό ήταν αρκετό για να στείλει την ομάδα του Πειραιά στη φάση των "16" του Europa League.

Από την Πέμπτη το βράδυ όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον Αχμέντ Χασάν και όχι άδικα. Είναι το δεύτερο γκολ που βάζει φέτος στο φινάλε ενός ευρωπαϊκού αγώνα και επί της ουσίας σε αυτά τα τέρματα ο Ολυμπιακός οφείλει σε μεγάλο την ευρωπαϊκή του παρουσία.

Ο Αχμέντ Χασάν κέρδισε δόξα και αναγνώριση από αυτό το γκολ. Στην πατρίδα του γίνεται ένας πραγματικός για τον ποδοσφαιριστή που πριν μερικές εβδομάδες κινδύνευε να δει την καριέρα του να σταματάει.

Από το Philips Stadion έφυγε με την πρόκριση, έφυγε με ακόμα ένα σπουδαίο γκολ στην καριέρα του, αλλά έφυγε και με ένα λάφυρο. Ο "Φαραώ" του Ολυμπιακού πήρε τη φανέλα του σπουδαίου Μάριου Γκέτσε, ενός ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα και πολύ βαρύ όνομα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε ο ίδιος το λάφυρο που πήρε από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Η φανέλα του σπουδαίου Γερμανού είναι στην κατοχή του και ο Χασάν έκανε λόγο για τεράστιο σεβασμό.