Ολυμπιακός: Τα συν και πλην των ευρωπαϊκών ματς του Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν έκανε το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πρόσημο είναι θετικό για τον Μολδαβό.

Ολυμπιακός: Τα συν και πλην των ευρωπαϊκών ματς του Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ απέδειξε με πράξεις πόσο πολύ ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό. Δεν αλλάζουν και πολλοί ποδοσφαιριστές τον χρόνο στον αέρα μόνο και μόνο για να βρίσκονται στην ώρα τους να τελειώσουν τα τυπικά και να μπουν άμεσα στις προπονήσεις. Ο Μολδαβός, λοιπόν, από εκείνο το ταξίδι την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα έχει καταφέρει ήδη αρκετά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν ήταν και τα πρώτα που έπαιξε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έκανε το ντεμπούτο του σε διοργάνωση της UEFA και είχε έναν λόγο παραπάνω στο Philips Stadion να πετάει στα ουράνια για την πρόκριση στους "16".

Ξέρει και ο ίδιος ότι αυτή η ιστορία θα συνεχιστεί και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Άρσεναλ. Εάν κάνουμε μία… σούμα των όσων πέτυχε ο Όλεγκ στα δύο ματς με την PSV τότε θα καταλήξουμε σε ένα θετικό πρόσημο. Η εικόνα του ήταν αρκετά καλή και στο Καραϊσκάκη και στην Ολλανδία.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την PSV στο Αϊντχόφεν αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αφού και η αντίπαλος του Ολυμπιακού "φόρτωσε" την πλευρά, ενώ δεν πήρε και πολλές βοήθειες από τον εξτρέμ. Το βασικό που θα πρέπει να προσέξει ο Όλεγκ και να το διορθώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας είναι ο τρόπος με τον οποίο πηγαίνει στη μπάλα. Παρασύρεται από την ταχύτητα του με αποτέλεσμα να πηγαίνει λίγο άτσαλα και να χάνει τον αντίπαλο του. Κατά τα άλλα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και συνεχίζει να πείθει ότι είναι μία καλή μεταγραφή.