Ολυμπιακός: Απόσβεση εις διπλούν ο Χασάν!

Τα χρήματα που δαπάνησε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, ο Αιγύπτιος τα έχει κάνει... απόσβεση εις διπλούν!

Ολυμπιακός: Απόσβεση εις διπλούν ο Χασάν!

Η Μπράγκα δεν παίζει πουθενά στην Ευρώπη. Και σίγουρα οι άνθρωποί της βλέποντας τον Αχμέντ Χασάν να πετυχαίνει το γκολ πρόκρισης του Ολυμπιακού δεν θα ένιωσαν πολύ άνετα.

Είναι αδιανόητο πώς δεν πήρε ευκαιρίες ο Αιγύπτιος στην Μπράγκα, μολονότι δεν έχει -αποδεδειγμένα- καλύτερους στράικερ η πορτογαλική ομάδα. Ο Χασάν κόστισε στον Ολυμπιακό 2 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι. Ο Μαρτίνς επέμενε για την απόκτησή του και δικαιώθηκε.

Τα χρήματα λοιπόν που δαπάνησε η πειραϊκή ΠΑΕ τα έχει κάνει απόσβεση ο Αιγύπτιος εις διπλούν! Είναι και κερδισμένος ο Ολυμπιακός χάρη στα «χρυσά» τέρματα του Χασάν. Το γκολ του με τη Μαρσέιγ στις καθυστερήσεις έφερε στα ταμεία των Πειραιωτών 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Με το προχθεσινό γκολ ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα 1,1 εκατομμύρια ευρώ λόγω της πρόκρισης στους «16».

Συνολικά ο Χασάν έχει χαρίσει 3,8 εκατομμύρια με αυτά τα δύο γκολ και κόστισε 2 εκατομμύρια. Δεν ήταν τελικά καθόλου άσχημο το ντιλ. Μέσα σε έξι μήνες ο Αιγύπτιος έφερε κέρδος 1,8 εκατομμύρια ευρώ!