Μαρτίνς: «Στόχος η πρόκριση, θα μας δώσει πληροφορίες ο Παπασταθόπουλος» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Οlympiacos TV στην κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Europa League.

Μαρτίνς: «Στόχος η πρόκριση, θα μας δώσει πληροφορίες ο Παπασταθόπουλος» (vid)

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο Olympiacos TV.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την Άρσεναλ και πως στόχος είναι η πρόκριση με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Λονδίνου.

Αρχικά είπε: «Είναι μια σύμπτωση το γεγονός ότι θα επαναληφθεί αυτός ο γύρος με τον ίδιο αντίπαλο που καταφέραμε να αποκλείσουμε πέρυσι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά σε αυτήν τη φάση υπάρχουν μόνο δύσκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, να προσπαθήσουμε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος. Δεν έχει σημασία αν θα γίνει με μία νίκη ή με δύο νίκες ή με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα».

Για το αν θα ζητήσει βοήθεια από τον πρώην «κανονιέρη», Σωκράτη Παπασταθόπουλο σχολίασε: «Σίγουρα θα είναι μια βοήθεια οι πληροφορίες που θα μας δώσει ο Σωκράτης. Είναι ένας παίκτης που τους γνωρίζει πολύ καλά, αλλά και εμείς, βέβαια, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και την εκτίμηση του αντιπάλου όπως πάντα. Οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία, όμως, μπορεί να αποτελέσει βοήθεια».