Και τον Μάρτη θα είναι ωραία με τον Θρύλο για παρέα!

Την ώρα που οι εντός συνόρων «οπαδοί» της Αϊντχόφεν και οι μόνιμα γκρινιάρηδες φίλοι του Ολυμπιακού ήταν έτοιμοι να βγουν μπροστά και ζητήσουν...κεφάλια, ήρθε ο Χασάν και σήμανε σιωπητήριο!

Και τον Μάρτη θα είναι ωραία με τον Θρύλο για παρέα!

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς δεν...βαριόμαστε καθόλου να βλέπουμε τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως και τον Μάρτη θα είναι ωραία με τον Θρύλο για παρέα...

Μην ψάχνετε γιατί άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν θα βρείτε! Οι Πέμπτες του Μαρτίου είναι...κλεισμένες για τους φίλους του Ολυμπιακού. Άρης αρχικά για το Κύπελλο Ελλάδας (η ρεβάνς στο Βικελίδης) και φυσικά ακολουθούν οι δυο αναμετρήσεις για τη φάση των 16 του Europa League.

Η κλήρωση είναι την Παρασκευή το μεσημέρι και ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του για την επόμενη φάση.

Βήμα – βήμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που έβγαλε και πάλι την ψυχή των οπαδών του αλλά τι σημασία έχει αυτό. Τα πάντα ξεχάστηκαν τη στιγμή που ο Χασάν, με έναν απίθανο τρόπο...κυνηγά τη φάση και σκοράρει στο 88ο λεπτό, χαρίζοντας την πρόκριση στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, τον Ολυμπιακό.

Στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και τώρα η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη αλλά ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος στα δύσκολα. Του αρέσουν τα δύσκολα. Στα εύκολα έχει ένα θέμα και εκεί πήγε να την...πατήσει και απόψε, αφού όλοι νόμιζαν πως το βράδυ θα είναι εύκολο και λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε...τραγωδία.

ΥΓ Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται η ομάδα να δίνει τη...ζωή της για να βρεθεί στους 16 του Europa League και κάποιοι εκείνη την ώρα να έχουν μυαλό μόνο για να κάνουν υψηλή κριτική στα social media.