Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: Μπα: «Μας λύτρωσε ο Χασάν»

Ο Ουσεϊνού Μπα παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ με την Αϊντχόφεν για ένα μεγάλο διάστημα και τόνισε ότι το γκολ του Χασάν απελευθέρωσε την ομάδα του.

Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: Μπα: «Μας λύτρωσε ο Χασάν»

Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και μετά το τέλος του αγώνα με τους Ολλανδούς παραδέχτηκε ότι η ομάδα του για ένα μεγάλο διάστημα είχε πρόβλημα και δυσκολεύτηκε αρκετά.

Αναλυτικά ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε:

Για τα συναισθήματα του: Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι παρόλο που τα πράγματα πήγαινα άσχημα για πολύ χρόνο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Ευτυχώς ο Χασάν σκόραρε στην τελευταία φάση και μας έστειλε στην επόμενη φάση και είμαστε ευτυχισμένοι.

Για τον τρόπο που πανηγύρισε: ¨Ήταν από χαρά. Ήταν ο τρόπος για να γιορτάσω αυτό το γκολ. Αισθανθήκαμε όλοι ότι λυτρωθήκαμε με αυτό το γκολ. Έκανα τα πάντα για να μη δεχτούμε γκολ. Όταν σκόραρε ο Χασάν ήταν λύτρωση μας απελευθέρωσε και γι' αυτό έπεσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσω.

Για το που μπορεί να φτάσει: Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε σύλλογο. Υπάρχουν δύσκολοι σύλλογοι, αλλά και εμείς είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε.

Για το αν έχει αφήσει πίκρα ο αποκλεισμός από τη Γουλβς: Ναι, ο αποκλεισμός από τη Γουλβς μας πείραξε πολύ γιατί είχαμε ικανότητες κι όνειρα και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Το έχουμε ξεχάσει αυτό, το αφήσαμε πίσω. Είμαστε μία ομάδα με όνειρα και πιστεύουμε φέτος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας