Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός 2-1: Σμιντ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε την πρόκριση στους «16» του Europa League. 

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός 2-1: Σμιντ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Αρκετά... πικραμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της PSV Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ μετά τη νίκη- αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League.

Ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και το άξιζαν ενώ τόνισε πως πρέπει άπαντες στην ομάδα του να δεχτούν το αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Οδυνηρό, αλλά είναι καλύτερο από το να μην έχουμε καλό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αλλά πρέπει να δεχτούμε αυτό που συνέβη. Ο Ολυμπιακός έβαλε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και συνεχίζει στη διοργάνωση.

Για τις αλλαγές που άργησε να κάνει: «Δεν πίστευα ότι χρειαζόταν αλλαγή. Είχαν καταλάβει τον αντίπαλο οι παίκτες που έπαιζαν. Δεν έβρισκα το λόγο για να αλλάξω κάτι».

Για το συμπέρασμα από τα δύο ματς: «Ήταν ένα ισορροπημένο ζευγάρι, ήταν δύο ισορροπημένες ομάδες. Ο Ολυμπιακός το άξιζε και εμείς μείναμε εκτός.