Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: Μαρτίνς: «Ήταν δίκαιο να προκριθούμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν και τόνισε ότι θα ήταν άδικο για την ομάδα του να μην περάσει.

Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: Μαρτίνς: «Ήταν δίκαιο να προκριθούμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι θα ήταν άδικο να μείνει εκτός ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι γεύση αφήνει: Πραγματικά η γεύση είναι αυτή που αξίζει στην περίσταση. Είμαστε ευτυχισμένοι και το αξίζαμε. Η διαδρομή μας έχει δείξει ότι το αξίζαμε. Το 2-0 δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα. Είμαστε μία ομάδα που χάνει πολλές ευκαιρίες και αν είχαμε αποκλειστεί θα ήταν άδικο. Νομίζω είναι μεγάλο το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας μας και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Συμβαίνον αδικίες στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα ήταν άδικο να έχουμε αποκλειστεί.

Για το πρώτο ημίχρονο: Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε δυνατά όπως είχαμε σχεδιάσει να μπούμε. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ελ Αραμπί και τον Μπρούμα. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά το σκορ δεν έδειχνε να την πραγματική εικόνα του αγώνα.

Για τον Χασάν: Θέλω γενικότερα να αναφερθώ στο σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας που το πιστεύει και δεν το παρατάει το ματς. Η ομάδα μας το πιστεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Χασάν είναι ένας παίκτης που τον εμπιστευόμαστε. Θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας που πιστεύει κάθε αγώνα.

Για την κλήρωση: Όχι δεν έχω προτίμηση. Προτεραιότητα έχει να ξεκουραστούμε και να ανακάμψουμε τις δυνάμεις γιατί τη Δευτέρα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα μας απασχολήσει η κλήρωση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας