Europa League: Την Παρασκευή (26/2) η κλήρωση των «16», οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Στη Νιόν την Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (26/2, 14.00) η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League με την συμμετοχή και του Ολυμπιακού. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρόλευκων».

Europa League: Την Παρασκευή (26/2) η κλήρωση των «16», οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Στη Νιόν της Ελβετίας στρέφονται την Παρασκευή (25/2) όλα τα βλέμματα στην Ευρώπη. Στην έδρα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (14.00) η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League, με την συμμετοχή των ομάδων που κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση από τον προηγούμενο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ανάμεσά τους βρίσκεται φυσικά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει στους «32» την Αϊντχόφεν. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την ήττα τους με 2-1 στην Ολλανδία ήταν τελικά αυτοί που εξασφάλισαν το «χρυσό εισιτήριο» χάρη και στη νίκη τους 4-2 από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην κλήρωση των «16» μπορούν να τεθούν αντίπαλες ομάδες από την ίδια χώρα, ενώ οι ομάδες που προκρίθηκαν και μπορούν να βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού είναι οι:

Μίλαν, Άγιαξ, Άρσεναλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντιναμό Κιέβου, Γρανάδα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μόλντε, Ρέιντζερς, Ρόμα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σλάβια Πράγας, Τότεναμ, Βιγιαρεάλ, Γιούνγκ Μπόις.

Οι πρώτοι αγώνες των «16» του Europa League θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαρτίου με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 18 του ιδίου μηνός. Οι ώρες έναρξης των αγώνων θα είναι και πάλι 19.55 και 22.00.

Η κλήρωση τόσο της προημιτελικής όσο και της ημιτελικής φάσης του Europa League θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου.