Η ενδεκάδα της Αϊντχόφεν για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ρότζερ Σμιντ αποφάσισε να παρατάξει την Αϊντχόφεν με τρία στόπερ στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ενδεκάδα της Αϊντχόφεν για το ματς με τον Ολυμπιακό

Στο Philips Stadion η PSV Αϊντχόφεν θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 4-2 που διαμορφώθηκε από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Ολλανδοί όλες αυτές τις ημέρες έχουν δεχτεί πολύ σκληρή κριτική για την ήττα τους στο Φάληρο και απόψε θέλουν να παλέψουν για την ανατροπή.

Ο Ρότζερ Σμιντ στο παιχνίδι με τη Φίτεσε δοκίμασε ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ένα σχήμα που δεν πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να χάνει με 1-0 και να δέχεται πολύ σκληρή κριτική.

Με τον ίδιο τρόπο θα παίξει και απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό με τη μόνη διαφορά ότι έχει επιλέξει διαφορετικά πρόσωπα. Ο Εμβογκό θα υπερασπιστεί την εστία της Αϊντχόφεν.

Σύμφωνα με τη διάταξη που έχει δώσει η UEFA την τριάδα της άμυνας αποτελούν οι Τέζε, Μποσκάγλι και Βιεργκέβερ. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάουμγκαρτλ έμεινε εκτός ενδεκάδας μετά και το λάθος που είχε κάνει στο Φάληρο.

Ο Ντάμφρις θα καλύψει τη δεξιά πλευρά και ο Μαξ την αριστερή, ενώ οι χαφ θα είναι οι Ροσάριο, Γκέτσε και Τόμας. Το δίδυμο στην επίθεση γι' ακόμα μία φορά θα είναι οι Ζάχαβι, Μάλεν.