Μπρούμα: «Αν σκοράρω, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό στην Αϊντχόφεν»

Ο Αρμίντο Μπρούμα επιθυμεί να σκοράρει στο ματς Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός (25/2, 22:00, LIVE στο fosonline.gr), ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα πανηγυρίσει.

Μπρούμα: «Αν σκοράρω, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό στην Αϊντχόφεν»

Το βράδυ της Πέμπτης (25/2, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) η Αϊντχόφεν υποδέχεται στο "Philips Stadion" τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας το 4-2 του Καραϊσκάκη υπέρ τους, θα επιχειρήσουν να προκριθούν για δεύτερη σερί χρονιά στη φάση των «16».

Από την πλευρά του, Αρμίντο Μπρούμα, σε δηλώσεις που έκανε στην ολλανδική έκδοση του ESPN ευχήθηκε να σκοράρει απέναντι στην ολλανδική ομάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα πανηγυρίσει από σεβασμό στην πρώην ομάδα του.

Ακόμα, έπλεξε το εγκώμιο του άλλοτε συμπαίκτη του και δεξιού αμυντικού της PSV Ντένζελ Ντάμφρις, τονίζοντας ότι: «Ο Ντένζελ είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Είναι φίλος μου. Είναι πολύ δυνατός. Ελπίζω να σκοράρω και να νικήσει η ομάδα μου. Δεν θα το πανηγυρίσω από σεβασμό».