Σένκεφελντ: Ο δολοφόνος Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός που δεν είναι... Ρεάλ αλλά θα προκριθεί με Αϊντχόφεν

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στους Ολλανδούς για το Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός, κάνοντας μνεία στον Ελ Αραμπί και πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα προκριθεί.

Σένκεφελντ: Ο δολοφόνος Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός που δεν είναι... Ρεάλ αλλά θα προκριθεί με Αϊντχόφεν

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα «VoetbalPrimeur» για την αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό (25/2, 22.00).

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μάλιστα έκανε πρόβλεψη για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στις «16» του Εuropa League.

«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League. Η Αϊντχόφεν θα πρέπει να βάλει γκολ στην αρχή του ματς, αν θέλει να ελπίζει. Σίγουρα δεν παίζει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα είναι δύσκολη αναμέτρηση».

Aναφερόμενος στο πρώτο ματς που έγινε στο Φάληρο και έληξε 4-2 υπέρ του Ολυμπιακού είπε:

«Ήταν καλή η Αϊντχόφεν στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεχόταν πολύ εύκολα γκολ. Είναι επικίνδυνο να μην παίζεις καλή άμυνα κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί έχει παίκτες που μπορούν σε τιμωρήσουν. Πάρτε παράδειγμα από τον Ελ Αραμπί, ένας πραγματικός δολοφόνος».

Ο Σένκεφελντ μίλησε και για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων.

«Γνωρίζαμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να παίξουν γρήγορα με τον επιθετικό και το αποτρέψαμε. Αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού και πρέπει να το κάνετε και εσείς εάν θέλετε να κρατήσετε μακριά τους επιθετικούς από την περιοχή. Δεν πρέπει να αφήσετε χώρους».

Τέλος αναφερόμενος στη δυναμικότητα των ελληνικών ομάδων τόνισε:

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και εμείς θα τα πηγαίναμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που παίζουμε εδώ στην Ελλάδα και πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικός από αυτόν στην Ολλανδία».