Γκέτσε: «Θα δείξουμε τη δύναμή μας στον Ολυμπιακό»

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Γερμανός εξτρέμ της Αϊντχόφεν, Μάριο Γκέτσε εμφανίστηκε σίγουρος για πρόκριση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Γκέτσε: «Θα δείξουμε τη δύναμή μας στον Ολυμπιακό»

Στο Αϊντχόφεν το πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν τούμπα την κατάσταση και να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μάριο Γκέτσε, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της PSV στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/2).

«Πάντοτε δείχνουμε τη δύναμή μας όταν παίζουμε στο σπίτι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε ο Γερμανός εξτρέμ και πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι δύσκολο το να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ, αλλά στην έδρα μας φέτος έχουμε ηττηθεί μόλις δύο φορές φέτος. Αυτό μου δίνει σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί ξέρουμε στην έδρα μας ότι μπορούμε να γυρίζουμε τέτοια παιχνίδια».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν ένα γκολ του Ολυμπιακού ουσιαστικά θα τελειώσει τα όνειρα της Αϊντχόφεν για πρόκριση, ο Γκέτσε ήταν κατηγορηματικός: «Το ίδιο δεν έκανε και η Φίτεσε την Κυριακή; Πέτυχε ένα γκολ, αλλά εμείς σκοράραμε τρεις φορές και κερδίσαμε με 3-1».