Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης θέλει και ο Μαρτίνς τον περιμένει

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Παπασταθόπουλος θα το παλέψει για να κάτσει έστω στον πάγκο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (25/2, 22.00). Και ο Μαρτίνς θα τον περιμένει!

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης θέλει και ο Μαρτίνς τον περιμένει

Απέφυγε τα χειρότερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον τραυματισμό του στον ώμο, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα. Βέβαια, η αποστολή του Ολυμπιακού «πετάει» για το Αϊντχόφεν το πρωί της Τετάρτης (24/2), όπερ σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Το αν θα καταφέρει να μπει στο τσάρτερ, θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τρίτη (23/2).

Ο 32χρονος στόπερ θέλει να είναι παρών στη «μάχη» του «Φίλιπς Στάντιον». Και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να κάτσει έστω στον πάγκο.

Ο Μαρτίνς φαινόταν εδώ και καιρό ότι θα πήγαινε στη ρεβάνς με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Σεμέδο και Μπα. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι και... μικρό το κακό που συνέβη στον Παπασταθόπουλο. Απόντος του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε να έχει μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είδαμε άλλωστε τι συνέβη με τον Άρη, όπου αναγκάστηκε να παίξει στόπερ ο Χοσέ Χολέμπας.

Τα... σπουδαία λοιπόν για τον Παπασταθόπουλο θα τα μάθουμε μετά την προπόνηση της Τρίτης (23/2). Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή για το αν υπάρχει αισιοδοξία ή όχι σχετικά με το αν θα καταφέρει να μπει στην αποστολή.

Προς το παρόν αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι υπάρχει σφοδρή επιθυμία του Σωκράτη να βγει νικητής από τη μίνι περιπέτεια που περνάει και να ταξιδέψει στην Ολλανδία. Δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον επαναληπτικό με την PSV...