Φίρχεφερ: «Θα είμαι έτοιμος κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ολλανδός κεντρικός της Αϊντχόφεν Νικ Φίρχεφερ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, αλλά και τον αγώνα της Πέμπτης (25/2) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Europa League.

Φίρχεφερ: «Θα είμαι έτοιμος κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην δράση έπειτα από τον τραυματισμό του παρουσιάστηκε ο Νικ Φίρχεφερ. Ο Ολλανδός αμυντικός της Αϊντχόφεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Φίτεσε για την 23η αγωνιστική της Ερεντιβιζιέ και δήλωσε «ετοιμοπόλεμος» για το παιχνίδι ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης (25/2) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Φίλιπς Στάντιον» για την φάση των «32» του Europa League.

«Δεν νομίζω ότι ο προπονητής έπαιξε με την φωτιά αλλάζοντας την ομάδα στο παιχνίδι με την Φίτεσε. Πρέπει να κάνεις αλλαγές και το βλέπεις αυτό σε πολλές ομάδες. Και η διακοπή από ένα ματς δίνει την ευκαιρία σε έναν ποδοσφαιριστή να έχει περισσότερη ενέργεια για το επόμενο ματς.

Εγώ δεν είχα παίξει αρκετό καιρό και ήθελα να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, κάτι που μου έδωσε ενέργεια γιατί χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής. Το προηγούμενο διάστημα ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Ένιωσα καλά στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά τραυματίστηκα και προσπάθησε να ξεπεράσω τοι πρόβλημα που αντιμετώπιζα όσο πιο γρήγορα μπορούσα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εξαρτάται από τον προπονητή τι αλλαγές θα κάνει στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχει εμπιστοσύνη όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, που μπορώ να βοηθήσω και ποιες είναι οι αδυναμίες μου. Ήθελα χρόνο συμμετοχής και αυτό το βήμα έγινε τώρα στο παιχνίδι με την Φίτεσε. Θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό».