Φαβορί ο Λαλά έναντι Ανδρούτσου με Αϊντχόφεν

Ο Κένι Λαλά έχει το προβάδισμα έναντι του Θανάση Ανδρούτσου να περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία (25/2, 22.00).

Φαβορί ο Λαλά έναντι Ανδρούτσου με Αϊντχόφεν

Κατευθείαν στην προπόνηση που θα γίνει στο «Philips Stadion» αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ούτε την Δευτέρα (22/2), ούτε και την Τρίτη (23/2) θα είναι σε θέση να δοκιμάσει όλα όσα θέλει ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν (25/2, 22.00).

Κάποιες θέσεις λίγο - πολύ είναι «καπαρωμένες». Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην PSV, δεν πρόκειται να δούμε πολλές αλλαγές. Αν εξαιρεθεί ο Σεμέδο που θα επιστρέψει αντί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάτσει έστω στον πάγκο, το πολύ-πολύ να γίνει «μάχη» για μία θέση ανάμεσα σε Βαλμπουενά και Φορτούνη στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Μαρτίνς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος που έχει αγωνιστεί στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό και Άρη, είναι το αουτσάιντερ έναντι του Κένι Λαλά.

Ο Γάλλος που ακόμα δεν έχει μπει 100% στο κλίμα του Ολυμπιακού και θέλει λίγο τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ματς, με αποκορύφωμα το κόψιμο που έκανε σε αντεπίθεση του Γκέτσε, λίγο πριν ο Γερμανός επιχειρήσει σουτ προς την εστία του Σα. Επίσης, είχε και ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο Εμβογκό, έχοντας φύγει νωρίτερα πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση.

Ο Λαλά λοιπόν έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ποντάροντας ο Μαρτίνς στην ταχύτητά του και στην καλύτερη αμυντική πειθαρχία που δείχνει σε σχέση με τον Ανδρούτσο.